Alpha utrecht
13 Mai 2019 à 01h45 - 3988

Het plezier om een ​​boot als individu te huren

Wanneer u een boot te huren, zijn er regels om de wetgeving te volgen. Het is belangrijk dat het schip is geregistreerd in een haven van inscheping. Maar wat formulieren in te vullen, springen en bewegen agentschappen in de individuele modus is meer geschikt voor iedereen.

Wees vrij om deze cruise te hebben

Of u nu nieuwe of ervaren bent, kunt u een boot te huren en te genieten, vooral tijdens de zomer. Echter, de huur vereist als tussenproduct en oplossing. De bootverhuur heeft het voordeel van het aanpakken van alle soorten reizen over het water en alle soorten mensen. De boot wordt ook beschouwd als een plaats van leven, waar je kunt slapen en eten thuis. Of, nog beter als het een luxe boot, kunt u een zwembad, spa, en zelfs een golfbaan waar we plezier hebben het verliezen van de bal in de zee. Het is een geweldig idee uit te varen verschillende in vrede, in aanvulling, we delen de kosten wanneer je veel aan boord zijn.

Ga op avontuur in de open zee

Bij het kiezen van een boothuur contract voor het voorrecht van het gevoel thuis. Met cabine frame, de locatie van het meubilair, de keuken aan boord, het zal gewoon leveringen en bieden een jacht partij voor 12 dagen. Om te navigeren en genieten van het landschap en de zeebodem, zijn er vier belangrijke gebieden in Frankrijk. De Franse kust, het Engels Kanaal, Groot-Brittannië en de Middellandse Zee blijven de voorkeur bestemmingen voor watersporters. Voor degenen die liever het groene landschap, riviertoerisme is een geweldig alternatief. Het Canal du Midi, de Camargue, de Loire of in het binnenland van Bretagne zijn de regio's van Frankrijk te ontdekken met dit soort navigatie. In het buitenland, Kroatië en de Balearen in het bijzonder door de navigatie op zee liefhebbers gevraagde plaatsen.

Het vaarbewijs is niet vereist in sommige gebieden. Wat betreft de hoogte van het tarief, een dag huren kost ongeveer 300 euro en voor een week varen met een kleine familie van 5, don de schipper is de eigenaar zelf of papa, zal het bedrag te verhogen tot 2000 euro.

Blog

  1. 19 Oct. 2022Pourquoi doit-on bien entretenir son chauffe-eau ?2422
  2. 28 Sept. 2019Allgemeine Informationen zum Bootsverleih45748
  3. 20 Mai 2019Verschillende manieren om een ​​boot in Griekenland te huren5948