Alpha utrecht
20 Mai 2019 à 17h53 - 5856

Verschillende manieren om een ​​boot in Griekenland te huren

Gewoon fantastisch! Iedereen die ooit heeft deelgenomen aan een huurboot in Griekenland in zijn leven zoiets zeggen. Omdat het moeilijk is om een ​​zeilexcursie verslaan om de legendarische Griekse eilanden voor de ultieme vakantie-ervaring!

In de voetsporen van Poseidon en Co

Huur een boot in Griekenland betekent echt onbeperkt aanbod van scheepvaartroutes. Vanwege de ongewone rijkdom van het eiland, zal volgelingen van Griekenland bootverhuur een kustlijn bereiken van 13.676 km, waarvan ongeveer 4000 km voor het Griekse vasteland te vinden. Het is geen toeval dat Griekenland is een van de meest populaire bestemmingen om te zeilen. Als u wilt een boot in Griekenland huren, genieten van de korte afstanden tussen de eilanden. In een week of zelfs een weekend, kunt u gemakkelijk een bezoek aan de eilanden van de Saronische golf of Cyclades met een jacht in Griekenland.

Oude eilanden zo ver het oog reikt

In totaal heeft Griekenland 1.400 eilanden. Van deze, slechts 169 bewoond zijn. Degenen die beginnen aan het avontuur van Griekenland bootverhuur kan gemakkelijk vinden vrede en rust op een afgelegen eiland, een duik nemen in het tumult van een levendige eilanden of bewonder de overblijfselen van enkele van de oudste beschavingen van Europa naar een ander eiland. Wat uw wens lijst, met een boot huren in Griekenland, bent u verzekerd van een unieke vakantie. Voor een bootverhuur Griekenland leidt de vriend van Griekenland in een schitterende schoonheid van turquoise blauwe water, zijn baaien met lange witte zandstranden, natuurlijke havens, met grote rotsen omgeven en bossen pijnbomen en palmbomen. Net als veel andere eilanden kunnen worden ontdekt op een jacht in Griekenland, eenieder is anders en uniek.

De verschillende navigatiezones

Ongeacht waar de botenverhuur in Griekenland moet gaan, een ding is zeker: de zon! Tijdens het min of meer het hele jaar door, kan zeilers verwachten in de zon langs de Griekse eilanden. Onder de top vijf bestemmingen van de Griekse scheepvaartgebieden, bijna alle van de bootverhuur boten in Griekenland

Deze kunnen ook heerlijk verkend op een catamaran charter in Griekenland. Wie begint aan het avontuur van Griekenland bootverhuur letterlijk kennen het gevoel van eiland hoppen sprongen.

Blog

  1. 19 Oct. 2022Pourquoi doit-on bien entretenir son chauffe-eau ?1180
  2. 28 Sept. 2019Allgemeine Informationen zum Bootsverleih45651
  3. 13 Mai 2019Het plezier om een ​​boot als individu te huren3896