Alpha utrecht
28 Février 2019 à 07h54 - 1789

Wij informeren u over de stad Utrecht

Een mooie kleine stad in het midden van Nederland, Utrecht is een van de beste bestemmingen in de wereld, met uitzondering van de meer dan aanzienlijke academische reputatie.

Presentatie van Utrecht

Verkozen vierde Nederlandse stad in 2012, het Utrecht is een klein stadje van 92,32 vierkante kilometer, dat is langzaam ontdekken na de opening van de spoorlijn tussen Amsterdam en Arnhem, waardoor het het kruispunt nederlandse spoorwegnet. In constante evolutie sinds die tijd, het is ook gekenmerkt door de aanwezigheid van zijn roem bruisende universiteitsstad en de verschillende burchten en kastelen, die elk jaar meer en meer toeristen aan te trekken. Met een gerenommeerde wildlife park is ook een goede tussenstop voor familie uitjes, plus de mogelijkheid om te genieten van een prachtig landschap, tijdens het surfen op de stad met de fiets.

De activiteiten te doen op het terrein

Het is waar dat het een weinig bekende stad, maar het heeft een aantal activa die zijn hoogmoed zijn, als we citeer alleen de Domtoren (St. Martin’s Cathedral) met zijn 112,5 m hoogte. Deze kathedraal heeft lopen naar de top, om zo een groot overzicht van de hele stad, die is ideaal om mooie foto te maken. In aanvulling op haar onweerstaanbare charme om de kleuren van de vorige eeuw, Utrecht heeft een belangrijke groepering kunstgalerie, tentoongesteld langs de Oudegracht, een mijn voor kunstenaars. Een wieg van het katholicisme, is deze stad ook uitgerust met het grootste museum gewijd aan deze en die religie, sinds haar oprichting tot vandaag, en vele oude kathedralen.

Een vrij rustige stad, maar dat is toch heel levendig, Utrecht is een stad van dromen, dat is helaas onbekende mensen.